WOLFART

  • Nieuwbouw
  • Meergezinswoning
  • Verkoop appartementen
  • Dorpskern
  • Wolvertem (Meise)
  • Bedrijf

Een nieuwe eyecatcher in Wolvertem Centrum

Dat Staarc van geen kleintje vervaard is, merkt u bij dit project. Wolfart bestaat uit twee appartementsblokken en een een ondergrondse parking met twee verdiepingen.

U zou het perceel moeten zien: een onregelmatige vorm, een smal uitsteeksel, ingeweven tussen andere huizen en grenzend aan drie straten. Daarop kwam dit project, dat bestaat uit twee appartementsblokken: een kleine blok met 2 appartementen waarvan 1 een duplex, en een grote blok/hoofdgebouw met 10 appartementen en op het gelijkvloers een handelsruimte.

De ondergrondse parking telt 2 verdiepingen. De ingang bevindt zich aan de ene straat, de uitrit langs de andere straat.

Daarnaast valt ook de architectuur aan de buitenkant op: met zijn rode baksteen blendt het gebouw met de omgeving (het Oude Gemeentehuis). In de gevel van het kleine gebouw werd er gewerkt met een combinatie van horizontaal en verticaal metselwerk. De inpandige terrassen tot slot zijn in wit sierpleister voor voldoende licht en steken af met de rode baksteen en het zwarte buitenschrijnwerk. Een nieuwe eyecatcher in Wolvertem Centrum, zonder twijfel.

BEKIJK OOK 
Latanja, niet de zoveelste meergezinswoning in de rij
Wolvenberg, meergezinswoning in twee fasen
Woning BK, een woning op een hoekperceel
Hof Ter Weerde, zes aaneengesloten eengezinswoningen
MolenBlock, appartementsgebouw badend in een sfeer van rust